ОСТАННІ НОВИНИ

З «Батьківщини» йдуть ключові політики – Аваков

|

У партії “Батьківщина” стався великий розкол. З партії йдуть майже всі ключові політики. Про це у своєму блозі на УП повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Він написав, що розбіжності виникли під час засідання політичної ради “Батьківщини”.

А.Аваков повідомив, що в рамках обговорення пропонувалося, щоб список об`єднаної Батьківщини на виборах очолив кандидат на посаду прем`єр-міністра Арсеній Яценюк. При тому, що лідером партії залишалася б Юлія Тимошенко. При цьому А.Аваков повідомив, що наполягав на єдності всіх демократичних сил.

“Я поважаю думку друзів і політиків в Батьківщині, які вважають, що опозиція до Порошенка – вели у сьогоднішній ситуації це неправильно і не допустимо. Тільки єдність, “попри все” , – написав він.

Як заявив А.Аваков, він був змушений покинути обговорення і піти. Він також заявив, що йдуть й інші ключові для “Батьківщини” політики.

“Хто пішов? Турчинов, Яценюк, Аваков, Денисова, Петренко, Гриневич, Головко, Матейченко, Пашинський, Парубій, Пишний, Бурбак, Хміль, Апостол, Ємець, Лунченко”, – написав він.

“Що далі? Будемо відстоювати, будувати Україну – вільну й щасливу. Нехай із різних позицій, але разом!”, – завершив А.Аваков.

Фото: lenta-ua.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *