ОСТАННІ НОВИНИ

Сили АТО не збираються здавати позиції під Іловайськом

|

Російські війська, як і раніше контролюють трасу Старобешово-Кутейникове. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив журналіст Юрій Бутусов, пише  Еспресо.TV .

“Оточення оперативне – тобто перехоплена дорога. Але є багато шляхів як піти пішки. Однак наші війська йти не збираються.

Тому що тоді  доведеться здати дорогою ціною взяті позиції, здати стратегічний пункт – Іловайськ, який як молот нависає над донецькою угрупованням російських військ. Доведеться залишити техніку.

В оточені частини приїхав командувач сектором “Б” генерал-лейтенант Руслан Хомчак. Він не збирається залишати війська і відходити без наказу. Управління всіма підрозділами в “котлі” зберігається тверде, паніки серед бійців і командирів немає. Ніхто не ниє, і у переважної більшості настрій бойовий.

Зберігається зв`язок з оточеними частинами. Але боротьба в Іловайську триває. Ні апатії і приреченості – бійці шукають можливості знищити ворога.

Противник припинив прямі атаки на наші війська – занадто високі втрати понесли російські найманці. Однак продовжується постійний обстріл з гаубиць, мінометів, реактивних систем залпового вогню. За допомогою безпілотних розвідників, оснащених камерами, противник б`є по наших позиціях і вдень і вночі”, – повідомив журналіст. 

Фото: www.unian.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *