ОСТАННІ НОВИНИ

Путінський конвой пограбував українські військові заводи

|

У місті Ровеньки, що на Луганщині, було встановлено скупчення на автобазі близько 40 броньованих машин: 3 ЗРК типу “Стріла-10” та до 500 найманців незаконних збройних формувань. Як повідомляє прес-центр АТО, не виключається, що зазначений особовий склад прибув як “гуманітарний конвой” і “грабує стратегічні заводи України”, передає ТСН.

“У результаті високоточного удару Збройних Сил України по виявленому об`єкту в місті Ровеньки, розвідкою підтверджено повне знищення бази терористів. Мирні мешканці не постраждали”, – йдеться в повідомленні прес-центру.

Також силами АТО в районі Тореза з 16 серпня були виявлені вантажівки білого кольору, що підтверджено даними космічної розвідки. “Дані транспортні засоби, під виглядом “гуманітарної місії” вивозять з одного з філіалів заводу Мотор Січ обладнання, що виготовляється тільки в Україні. Такі ж крадіжки відбуваються в інших містах, що нині підконтрольні ДНР”, – йдеться в повідомленні.

Водночас, в місті Свердловськ вже з`явилися точки з продажу тієї ж “гуманітарки”. “Скажімо, пачка солі коштує не менше 10 гривень. А в Леніно вантажівки з тієї ж колони зупиняються біля моргів де знаходяться тіла офіцерів російської армії”, – наголосили в прес-центрі АТО.

Раніше в РНБО також повідомили, що у КамАЗи “гумконвою” РФ вантажать обладнання військових заводів. Частина вантажівок використовується для вивезення обладнання українських військових підприємств.

 

Фото: ua.korrespondent.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *