ОСТАННІ НОВИНИ

Міноборони не поспішає ділитись важкою зброєю й танками з міліцейськими спецбатальйонами

|

В Міністерстві внутрішніх справ скаржаться, що Міноборони затримує видачу важкого озброєння спецбатальйонам МВС. Про це на брифінгу в середу розповів радник голови МВС Антон Геращенко – пише УП.

«На сьогоднішній момент наші підрозділи вступають бій з терористами, озброєними «Градами», гарматами, бронетехнікою, сприяючи нашим збройним силам, які в свою чергу затримують і всіляко тягнуть з передачею міліції важкого озброєння», – сказав Геращенко.

«Є деякі звернення міліції, які датуються другою половиною травня місяця з надання нам автоматичних гранатометів, снайперських гвинтівок, протитанкових рушниць, які досі не задовольняються під прикриттям якихось бюрократичних недомовок», – зазначив радник міністра.

Також, за його словами, затримується передача 10 танків, «які вперше за історію міліції та Нацгвардії міністр внутрішніх справ вирішив попросити, щоб у нас теж було прикриття для таких складних операцій, як в Іловайську».

Окрім того, Геращенко пообіцяв підняти в розмові з міністром питання індивідуальних жетонів для бійців спецбатальйонів МВС. 

Фото: МОУ. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *