ОСТАННІ НОВИНИ

Біля Верховної Ради відбулися сутички між автомайданівцями та міліцією

|

Сутичка зав`язалася між представниками Автомайдану і міліцією біля будівлі Верховної ради. Про це повідомляє УП з посиланням на  «Українські новини”».

Близько 30 представників Автомайдану підійшли до будівлі парламенту для того, щоб забрати шини, які, за їх словами, вони раніше принесли. Після невеликої словесної перепалки з міліцією активісти перестрибнули через паркан і спробували забрати шини.

Спочатку міліціонери обступили шини і не давали автомайданівцям їх забрати. Після цього активісти спробували силою забрати шини, і зав`язалася сутичка і розмова на підвищених тонах. Після того, як протестуючі забрали більшу частину своїх шин, вони перемістилися на площу перед Радою.

У якийсь момент до них підійшла група співробітників міліції, однак протестувальники відтіснили їх до периметру біля будівлі парламенту.

При цьому вони продовжують вимагати прийняття закону про люстрацію, а також стверджують, що під час сутичок було затримано два неповнолітніх активіста.

Представники протестуючих закликають киян приходити до будівлі парламенту, щоб чинити тиск на владу.

Як відомо, у вівторок Верховна рада включила до порядку денного закон про люстрацію, який пропонує заборонити всім без винятку нинішнім і колишнім депутатам брати участь у виборах. Вважається, що такий закон не має шансів бути прийнятим.

Фото:politica-ua.com 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *