ОСТАННІ НОВИНИ

Росія прихистила підозрюваного в побитті Тетяни Чорновол

|

Андрій Зінченко, один з декількох підозрюваних у жорстокому побитті  активістки Євромайдану Тетяни Чорновол, отримав притулок у Москві. Про це на своїй сторінці в Facebook написав адвокат Зінченка Ілларіон Васільєв, інформує УП.

«Щойно (4 серпня – ред.) Андрій Зінченко був звільнений з-під варти у зв’язку з закінченням граничного терміну утримання під вартою. Також УФМС по м. Москві йому надано тимчасовий притулок», – повідомив адвокат.

Нагадаємо, Тетяну Чорновол жорстоко побили 25 грудня 2013 року недалеко біля Борисполя. Вона їхала у власному автомобілі, коли її стали переслідувати невідомі. Нападники «підрізали» авто журналістки і побили її, після чого автомобіль скинули в кювет.

У справі були заарештовані Олександр Храмцов, брати Сергій та Олександр Котенки, Андрій Насіковський та Роман Залюбовський.

Зінченко був затриманий у Москві 5 лютого і з того часу перебував під вартою. У кінці квітня він подав прохання про надання йому політичного притулку у зв’язку з переслідуванням в Україні.

Фото:tsn.ua 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *