ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Донецька здетонувала вибухівка. Поранено вісім терористів

|

У центрі Донецька здетонував вибуховий пристрій, внаслідок чого поранено восьмеро озброєних терористів «Донецької народної республіки». Про це УНІАН повідомили в прес-службі Донецької міської ради.

«4 серпня о 22.16 на перетині проспекту Миру і вулиці Університетської здетонував вибуховий пристрій саме в той момент, коли проходила група озброєних представників «ДНР». В результаті восьмеро з них дістали поранення різного ступеня важкості», – зазначено у повідомленні.

У повідомленні також наголошується, що минулої ночі у всіх районах було чути перестрілки, в Петровському і Кіровському районах – щогодинні мінометні залпи. В результаті такого обстрілу пошкоджено одну з трансформаторних підстанцій у Петровському районі, наразі без електропостачання залишилися 50 багатоквартирних будинків. Крім того, станом на 5 серпня залишаються знеструмленими 24 ТП в Куйбишевському районі, 1 ТП 220 кВ ХБК і 30 ТП, які обслуговують мікрорайон Текстильник. Але, попри проблеми із забезпеченням електроенергією, комунальним службам вдалося відновити водопостачання мікрорайонів Текстильник і Мирний.

Також відновила роботу диспетчерська станція «Трудовська», сьогодні там працюють вісім комунальних автобусів великої місткості за маршрутом № 42 і 3 маршрутних таксі за маршрутом №58, йдеться в повідомленні.

Фото: news.bigmir.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *