ОСТАННІ НОВИНИ

АТО завершиться взимку - Лисенко

|

Сили АТО зачистять Схід України від російських найманців до зими цього року. Такий прогноз в ефірі телеканалу «112» зробив спікер інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко.

«До зими терористів точно вже не стане на нашій землі. І як тільки нам вдасться їх локалізувати, або взяти в полон або іншим чином знешкодити, припиняться провокації з території Російської Федерації. Вже нікому буде стріляти і тому на ці провокаційні викиди вже ніхто не зможе відповісти. Тоді це вже буде пряме втручання РФ. Верховний головнокомандувач сусідньої країни добре це розуміє. Поки є терористи, можна кидати на територію України міни. Коли їх уже не стане, а це вже буде скоро, тоді все, тоді він оголосить про те, що це, дійсно, були маневри», – заявив Лисенко.

Він також повідомив, що біля мільйона українських чоловіків може бути мобілізовано для участі в АТО на Донбасі, хоча «з цього мільйона навіть 100 тисяч не потрібно, які зараз будуть призвані». За його словами, військкомати зараз вивчають той ресурс, який у них є.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *