ОСТАННІ НОВИНИ

СБУ припинила співпрацю з ФСБ РФ

|

Служба безпеки України денонсує всі договори та угоди зі спецслужбами та правоохоронними органами Російської Федерації. Про це йдеться у відповіді СБУ на запит ЛІГАБізнесІнформ, інформує Цензор НЕТ.

“Беручи до уваги агресивну діяльність російських спецслужб щодо України (у першу чергу, участь представників ФСБ РФ у військовій анексії Криму, організацію розвідувальної роботи щодо нашої країни з території АРК, проведення заходів щодо дестабілізації ситуації на сході України) взаємодія з ФСБ РФ було припинено “, – сказано документі.

Повідомляється, що СБУ направила в російське МЗС лист про денонсацію всіх міжнародних договорів міжвідомчого характеру зі спецслужбами та правоохоронними органами РФ. У цьому ж листі СБУ звертається до зовнішньополітичного відомства з проханням виконати всі необхідні внутрішньодержавні процедури, після завершення яких повідомити іноземну сторону про припинення дії зазначених нормативно-правових актів. При цьому в документі не уточнюється, коли це буде зроблено.

“Таким рішенням розриваються двосторонні робочі відносини, через які здійснювався обмін інформацією та здійснювалися спільні заходи з питань взаємної зацікавленості”, – додали в СБУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *