ОСТАННІ НОВИНИ

За останню добу сталося сім терактів на залізничній колії на Донбасі

|

За останню добу сталося сім випадків підривів залізничної колії на дільницях Донецької залізниці (ДЗ). Про це повідомляє прес-служба Управління МВС на ДЗ, предає ТВі.

“Невідомі особи 24 червня здійснили несанкціоноване втручання в роботу залізниці на перегонах Горлівка – Пантелеймонівка і Горлівка – Новобахмутівка (територія обслуговування лінійного відділу на станції Микитівка), Караванна – Доля (лінійний відділ на станції Донецьк), Булавін – Дебальцеве (лінійний відділ на станції Дебальцеве)”, – йдеться в повідомленні.

Факти подій внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 258 Кримінального кодексу України – терористичний акт.

Відзначено, що до чергової частини лінійного відділу на станції Микитівка надійшло повідомлення від працівників залізниці про пошкодження залізничної колії на перегонах Горлівка – Пантелеймонівка о 19:20 і Горлівка – Новобахмутівка о 19:49. Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, встановила, що в обох випадках вибухом пошкоджено високовольтні опори, які перекрили шлях. Додатково зруйновано 70 і 15 смзалізничних рейок.

О 20:06 на перегоні Керування – Частка стався вибух. Слідчо-оперативна група встановила пошкодження лівого і правого полотна головного шляху. Зруйновано50 мзалізничних шляхів.

О 22:10 стався вибух на перегоні Булавін – Дебальцеве. Пошкоджено першу, другу і третю колії. На місці події працює слідчо-оперативна група.

У всіх випадках постраждалих немає. Рух потягів через перегони припинено. Тривають ремонтні роботи.

Уранці 25 червня сталися вибухи на трьох ділянках залізничних шляхів у місті Горлівка. “О 5:30, 6:55, 7:35 надійшло три повідомлення від працівників залізниці про те, що вибухами пошкоджено два стрілочні переводи та рейки непарної колії. У двох випадках пошкоджено сьомий і дев’ятий стрілочні переводи на станції Доломіт. Збою в русі потягів не було. В останньому випадку вибухом пошкоджено чотири метри рейок непарної колії на перегоні Деліївка – Микитівка. Рух потягів на перегонах призупинено”, – наголошено в повідомленні.

На місці подій працює слідчо-оперативна група. Постраждалих немає. Тривають відновлювальні роботи.

Фото: PHL 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *