ОСТАННІ НОВИНИ

Біля Яворівського полігону паніка і крики. Жінки не пускають чоловіків на Схід

|

Зранку 20 червня Яворівський полігон пікетує кілька десятків жінок із Львівщини, багато із них разом з дітьми. Вони вимагають припинити посилати їхніх синів і чоловіків як гарматне м`ясо на Схід. Про це «Погляду» розповів офіцер, який зараз перебуває на полігоні.

«Жінки кричать і плачуть. Вони ледь не побили генерал-майора Локоту, який вийшов їх заспокоїти. Кажуть, щоправда, робив це у не надто коректній формі», – розповідає офіцер.

За його словами, причиною такої паніки в першу чергу стали слова, сказані вчора під час засідання Верховної Ради народним депутатом Іриною Сех, про, начебто, 20 загиблих бійців, які дислокувалися на Яворівщині.

«Тут же ж більшість вояків – місцеві люди, або ті, хто має в районі родини. Як наслідок, весь район нині в паніці», – каже офіцер.

Він доволі грубо охарактеризував заяву Сех. «Так і напишіть, що Сех – безвідповідальна дура. Хто ж при здоровому глузді говоритиме такі страшні і неперевірені речі», – сказав офіцер.

Нагадаємо, учора Ірина Сех з парламентської трибуни заявила про 20 загиблих під Слов’янськом бійців із дислокованої на Яворівщині 24-ї бригади.

Сьогодні ж з’ясувалося, що загинуло 7 воїнів, які полягли не під Слов’янськом, а під Ямполем. Однак багато родичів військовослужбовців не вірять в цю інформацію, а вірять у цифру, названу депутаткою, вимагаючи сказати, що зараз з їхніми рідними.

Фото: Новий погляд  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *