ОСТАННІ НОВИНИ

Парасюк в соціальних мережах розмістив рахунок для допомоги військовим

|

Сотник Майдану Володимир Парасюк розмістив реквізити банківського рахунку, для допомоги військовим. Однак він переконаний, що найефективніше купувати амуніцію самотужки і передавати безпосередньо в руки. Про цевін написав у своєму Фейсбук.

«Добрі люди придбали ще один тепловізор і він вже в дорозі до нас. Чесно, дуже тішусь і дуже вдячний, бо це недешевий пристрій, але дуже допомагає нашим хлопцям під час бойових дій.

Про модель і місце, куди ми відішлемо цей прилад повідомити зараз не можу, але обов`язково зроблю це, коли переможемо ПТН.

Дуже дякую всім людям, які передають нам продовольство, дякую людям, які допомагають нам з-за кордону, дякую кожному Українцю, якому не байдужа наша боротьба з ворогом.

Для всіх, хто має бажання та можливість нам допомогти, розміщуємо рахунок. Тут, на сході, вітається будь-яка допомога (камуфляжі, берци, бронижелети, тепловізори, прилади нічного бачення, рації, харчі, засоби особистої гігієни). Ніщо не є зайвим.

Рахунок: 5168 7572 5484 3735 (ПриватБанк)

тел. 097 961 79 03 (Тарас)

ДЯКУЄМО!

P.S. Якщо Ви хочете допомогти, найкраще купуйте все самі і передавайте безпосередньо в руки. Тоді є гарантія, що ваша допомога надійде вчасно і принесе користь хлопцям, які захищають нашу землю, а не загубиться десь в чиновницьких кабінетах і не осяде в чиїхось кишенях. Якщо передаєте кошти, то робіть це через людей, яким довіряєте», – написав Володимир Парасюк.

Фото: Фейсбук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *