ОСТАННІ НОВИНИ

Бойовикам "зливають" інформацію з каналів спецзв`язку – Тимчук

|

Терористи, які орудують на Сході України, можуть отримувати таємну інформації з каналів спецзв`язку – вважає керівник групи військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук. Про це він написав сьогодні вранці на своїй сторінці у мережі Facebook.

За інформацією Д.Тимчука, яку він отримав від профспілки Концерну радіомовлення, радіозв`язку та телебачення (РРТ), очільник організації Олександр Пивнюк та глава Дерслужби спецзв`язку та захисту інформації Володимир Звєрєв могли навмисно надати терористам доступ до каналів спецзв`язку і дозволити вільно транслювати на території України російські ЗМІ.

“За версією профспілкової організації Концерну РРТ, згаданий пан Пивнюк у “співпраці” з главою Держслужби спецзв`язку та захисту інформації Володимиром Звєрєвим навмисно здійснюють підтримку терористів, забезпечуючи технічну підтримку мовлення російських каналів на Донбасі. При цьому по лінії РРТ проходить і спецзв`язок. Профспілка наполягає, що “коди урядового зв`язку в Луганській і Донецькій областях знаходяться в розпорядженні терористів” – вони нібито передані бойовикам керівництвом РРТ і Держслужби спецзв`язку”, – йдеться у повідомленні Тимчука у Facebook.

Сам експерт заявляє, що звинувачення на адресу керівництва РРТ в допомозі терористам цілком обґрунтовані, оскільки адміністрації концерну варто було б лише припинити оплачувати рахунки за електропостачання передавальних центрів, і вони б припинили свою роботу і не траснлювали російську пропаганду. 

Дмитро Тимчук також додав, що звернувся до “компетентних органів” з проханням ініціювати термінове розслідування щодо “здачі” лінії спецслужб.

Фото: Facebook.Дмитра Тимчука

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *