ОСТАННІ НОВИНИ

Регіоналка Бондаренко намагається відкрити американську візу (відео)

|

Сьогодні серед відвідувачів посольства США в Україні, які здавали документи для отримання американської візи, була помічена народний депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко.

«Сиділа у черзі поряд з нами регіоналка Олена Бондаренко з донькою. Тікають, але чомусь не в Росію а в «погані Штати», – розповів iPress.ua один з відвідувачів посольства.

Нагадаємо, у січні цього року журналіст Мирослава Гонгадзе повідомила, що народним депутатам від фракції Партії регіонів Володимиру Олійнику, Олені Бондаренко нібито заборонений в`їзд в США. У відповідь Бондаренко відвідала США, щоб спростувати дану інформацію.

За неперевіреною інформацією, була скасована персональна віза Олени Бондаренко, а у США вона прибула за дипломатичною візою, при цьому МЗС України довелося написати лист-гарантію, що регіоналка, крім як на офіційних зустрічах, ніде не буде.

Нагадаємо також, 20 лютого в інтерв’ю німецькому щотижневику «Der Spiegel», відповідаючи на запитання про те, чому влада діє так жорстоко і снайпери відкрили вогонь по демонстрантах, Олена Бондаренко заявила: «Я думаю, дії правоохоронних органів ще не достатньо жорсткі”.

Те, що багатьох мітингувальників вбили пострілами в голову, регіоналка пояснила тим, що «на Майдані зараз вже не мирні демонстранти. Це вандали, палії, озброєні екстремісти».

 

 Фото: Громадське ТБ

Відео: 5 канал

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *