ОСТАННІ НОВИНИ

Бойовики загострюють ситуацію в Донецьку

|

Через захоплення Донецького обласного казначейства люди залишаться без грошей. Про це заявив голова Донецької обласної адміністрації Сергій Тарута, повідомляє прес-служба ДонОДА.
“До сьогоднішнього дня, незважаючи на всі складнощі і проблеми, обласна адміністрація в повному обсязі виконувала всі свої фінансові зобов`язання перед громадянами”, – йдеться у коментарі.
Проблеми з виплатами виникали тільки в Слов`янську та Слов`янському районі в зв`язку із захопленнями бойовиками ДНР місцевих казначейств.
“Проте в понеділок озброєні бойовики ДНР заблокували роботу донецького обласного казначейства. Ця дія буде мати самі згубні наслідки для жителів області”, – зазначає губернатор.
“Зупиняться виплати всіх зарплат бюджетникам, пенсій, допомог. Сотні тисяч людей залишаться без належних їм грошей – при тому, що держава має всі ресурси, щоб виконувати всі свої зобов`язання перед громадянами”, – підкреслив він.
Він закликав негайно розблокувати роботу казначейства.
У свою чергу сайт мера Донецька повідомляє, що біля будівлі Національного банку в Донецьку зібралися озброєні люди.
“Близько 12.00 до будівлі Управління Національного банку України в Донецькій області під`їхали озброєні люди (пр. Миру, 8а) і увійшли до будівлі”, зазначено в повідомленні.
На даний момент заблоковано рух транспорту по пр. Миру від вул. Челюскінців до вул. Артема.

Українська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *