ОСТАННІ НОВИНИ

Деякі «народні» обранці щотижня літають в Москву, де підтримують дії загарбників - Ляшко

|

Народний депутат України Олег Ляшко, у своєму плані порятунку Донбасу, який нардеп запропонував соціальній мережі Facebook, стверджує що не можливо здолати ворога на Донбасі, не вичистивши його з політичної верхівки в Києві.

«Це повний абзац, коли в парламенті сидить п`ята колона, яка працює на окупанта. Багато хто із так званих народних депутатів України щотижня літають у Москву, де поливають Україну брудом і підтримують дії загарбників»,- пише О.Ляшко.

За словами нардепа мають бути невідкладно призначені перевибори парламенту, а ті політики і державні службовці, які без санкції української влади зустрічалися з окупантами, мають бути притягнені до кримінальної відповідальності за зраду.

«Парламент, який дозволяє терпіти продажних шкур Симоненка, Єфремова, Калетника, Олійника і їм подібних, не має права на існування. Також зауважте, що більшість народних депутатів України, обраних від Партії регіонів у мажоритарних округах у Криму, на Донеччині і Луганщині, не стали на захист територіальної цілісності України, а багато хто з них відверто допомагає терористам і сепаратистам», – додає нардеп. 

Фото: telegraf.com.ua 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *