ОСТАННІ НОВИНИ

Активісти змушують Садового нюхати скунса

|

Сьогодні кілька десятків активістів прийшли з пікетом під стіни Львівської міськради з вимогою вирішити проблему смороду у місті, яка дедалі більше турбує львів’ян. Про це інформує IA ZIK.

Пікетувальники у масках і протигазах тримали плакати з написами: «Європейському місту – європейський запах», «Ми не можемо жити в такому смороді» тощо. Крім того, принесли клітку зі скунсом, на яку теж прикріпили плакат «Навіть я не можу жити в такому смороді».

 

Пізніше протестувальники попрямували до міського голови Львова Андрія Садового зі зверненням, у якому вимагають «вплинути на ситуацію, знайти винних та зупинити незаконні скиди, що призводять до нестерпного смороду в місті».

 

Мер Львова відповів активістам, що ситуація зі смородом – комплексна проблема. За його словами, основними чинниками смороду є не очищення стоків цілим рядом підприємств, зношеність каналізаційної мережі, а також те, що частина Львова досі лишається неканалізованою.

Відтак, міський голова запропонував активістам наступного тижня прийти на зустріч із фахівцями, щоб обговорити дану проблему.

Фото: Роман Балук/ZIK 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *