ОСТАННІ НОВИНИ

На Донбасі діють проукраїнські партизанські загони

|

На трасі Харків – Ростов, з’явилася невідома група людей, які здійснюють партизанську діяльність проти бойовиків ДНР. Про це повідомили волонтери,що займаються прослуховуванням закритих каналів Zello, в яких терористи та їхні посібники обмінюються оперативною інформацією, пише Український погляд.

«Ми й раніше зустрічали факти, коли сепаратисти скаржилися в каналах Zello на зникнення своїх людей в окупованих районах, часто це списували на дії спецслужб, але провівши аналіз отриманих повідомлень від місцевих жителів і волонтерів на Сході України, ми прийшли до висновку, що на Донбасі починають діяти самостійні партизанські осередки, які ведуть боротьбу з терористами і сепаратистами»,- йдеться у повідомленні.

Разом з цим, відзначається, що партизанською діяльністю займаються скоріш за все місцеві, бо дії групи нападників на блокпости ДНР добре злагоджені на місцевості і відбуваються без втрат серед нападників. Тактика дій партизанської групи також не властива регулярним і новоутвореним формуванням Нацгвардії, загонам територіальної оборони.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *