ОСТАННІ НОВИНИ

У Слов`янську залишились лише найманці. Підтвердження загибелі Стрєлка поки немає

|

Значна кількість терористів та так званих “ополченців” покинули Слов`янськ, у місті залишились лише найманці. Інформація про загибель головного диверсанта Стрєлка перевіряється. Про це повідомив речник АТО Владислав Селезньов, пише Магнолія-ТВ.com.

“За нашими розвідданими, зі Слов`янську втекли багато терористів, “козаків” та так званих ополченців із місцевого населення. Вони тікали через болота та лісопосадки саме в той час, коли їх прикривали їхні “колеги”, острілюючи блокпости силовиків АТО. У місті залишилися найманці, серед котрих, на подив, є також чорношкірі найманці. Що вони там роблять – наразі загадка.
Стосовно знищення основного диверсанта Стрєлка (Гіркіна), то, цілком ймовірно, що він захоче під виглядом якогось місцевого мешканця покинути Слов`янськ, тому активно розповсюджується інформація про його загибель. Ця інформація перевіряється.
Також, за останніми даними, терористи, котрі залишились у Слов`янську, облаштували ДОТи, траншеї із кулеметами. По місту на вантажівках переміщуються мінометні та гарматні установки. Вони постійно змінюють місцерозташування, щоб не потрапити під удар авіації.
Що ж стосовно силовиків АТО, котрі потрапили у полон, то наразі триває робота з їх звільнення”, – зазначив Селезньов. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *