ОСТАННІ НОВИНИ

Порошенку запропонували кандидатуру на пост голови ЛОДА

|

Група авторитетних львів’ян звернулася до Президента України Петра Порошенка з пропозицією призначити на посаду голови Львівської обласної  державної адміністрації відомого політика та підприємця Ярослава Рущишина.

Під зверненням підписалися Мирослав Маринович, о. Богдан Прах, Тарас Возняк, Ярослав Грицак, Олесь Пограничний, Звенислава Калинець-Мамчур, Ігор Марков, Ігор Герич, Орест Друль, Андрій Худо, Борис Потятиник, Віта Сусак, Антін Борковський, Мар`яна Савка, Микола Шейко, Михайло Москаль, Тетяна Москаль, Євген Равський, Андрій Юраш.

Текст звернення подаємо повністю:

«Вельмишановний Петре Олексійовичу.
Користуючись нагодою, вітаємо Вас із обранням на найвищу, але й найвідповідальнішу посаду в нашій Державі. Нехай Господь благословляє Ваші діла і помисли та дає силу і натхнення на служіння народові та Істині.
Усвідомлюючи, що відбудова та розбудова України є нашою спільною справою, звертаємось до Вас із пропозицією розглянути можливість призначення на посаду Голови Львівської обласної  державної адміністрації Ярослава Рущишина.
Вважаємо його кандидатуру найбільш відповідною і сприйнятною із усіх тих, які сьогодні обговорюють в політикумі.
Просимо Вас прислухатися до цієї думки і врахувати її при прийнятті рішення про призначення керівника ОДА у Львівській області.
Ярослав Рущишин знаний і шанований на Львівщині громадянин і політик. Впродовж останніх 25 років Ярослав тією чи іншою мірою був причетний до багатьох державотворчих і громадотворчих процесів у нашій державі, місті і в краю. Ми впевнені у його здатності сформувати нову і ефективну команду управлінців. У свою чергу ми готові долучитися та допомогти Ярославу сформувати таку нову команду.
Просимо Вас дослухатися до бажання людей бачити нові обличчя на важливих державних посадах.
З великою надією на Ваше розуміння та підтримку».

Фото: ipress.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *