ОСТАННІ НОВИНИ

Росія готує для провокацій українські літаки, вкрадені в Криму

|

Російські військові планують використати для провокацій в Україні літаки українських ВПС, захоплені в Криму, повідомляє “Інформаційний спротив”.

За оперативним даними групи, російські військові планують використати для провокацій на території України літаки МіГ-29 українських Повітряних сил, захоплені в Криму, пише Дмитро Тимчук у Facebook.

“Зокрема, на даний час іде завантаження боєкомплектів і заправлення бойових літаків, захоплених на аеродромі “Бельбек”, – уточнює він.

Тимчук нагадує, що російська сторона передала Україні 37 українських літаків, захоплених у Криму, “в основному – технічно несправних”, а “коли справа дійшла до передачі справної авіатехніки, росіяни різко припинили процес передачі”.

“На аеродромі “Бельбек” на даний момент росіяни підготували до використання 9 літаків МіГ-29 (7 – бойових, 2 – учбово-бойових). Ці літаки мають українські розпізнавальні знаки й оснащені системою упізнавання “свій-чужий”, яку використовують у ЗС України”, – пише Д.Тимчук.

“За нашим даними, частина цих літаків готується для використання з території Криму, частина буде перекинена на територію Росії – на аеродроми в Ростовській області”, – додає він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *