ОСТАННІ НОВИНИ

В Україні починається зовнішнє незалежне оцінювання

|

Сьогодні в Україні стартує зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО) знань випускників шкіл. Першим випускники складатимуть тест з іноземних мов – англійської, німецької, французької та іспанської, передає УНІАН.

На вході до пункту тестування необхідно пред`явити сертифікат ЗНО, паспорт або інший документ, серія та номер якого зазначені в сертифікаті, а також запрошення-перепустку для участі у ЗНО.

«У разі відсутності одного з вищезазначених документів або пред`явлення копій сертифіката, паспорта або іншого документа абітурієнт до пункту тестування не допускається», – наголошується в повідомленні Минимстерства освіти і науки.

Допуск абітурієнтів до пункту тестування триватиме з 10.15 до 10.50, початок зовнішнього незалежного оцінювання з усіх предметів – 11.00.

Також у Міносвіти нагадали, що протягом часу, відведеного на складання тесту, абітурієнт не повинен мати при собі будь-які засоби зв`язку, пристрої зчитування, обробки, збереження та відтворення інформації, друкованих і рукописних матеріалів, що не передбачені процедурою тестування.

Фото: PHL  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *