ОСТАННІ НОВИНИ

У Криму побили та затримали журналіста і режисера

|

Журналіста і редактора Центру журналістських розслідувань Сергія Мокрушина відвезли в міську лікарню №6 Сімферополя з підозрою на перелом ребер та забій внутрішніх органів. За його словами, в травмпункт він їде до «швидкої» у супроводі поліції. Про це пише УНІАН з посиланням на Крым.Реалии.

Як повідомив Мокрушин, їх з Мельниковим задержали на вулиці «бійці самооборони» і відвели в свій штаб. При допиті і побитті були присутні колишній учасник громадської ради при Радміні Олександр Юр`єв і депутат міськради Сімферополя Анатолій Петров.

За словами журналіста, його побили в область нирок і печінки, а Владлена Мельникова вдарили головою об скло. У них відібрали телефони, які «вивчали» «самооборонівці». Крім того, ті зайшли на сторінки журналістів в соцмережі.

«Нас перестали бити, як тільки приїхали співробітники поліції. Вони просиділи з нами в штабі «самооборони» дві години, і лише після моїх умовлянь «самооборонівці» викликали швидку. Зараз мене везуть в 6 міську лікарню, а Влада – в Центральний РВВС», – повідомив Мокрушин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *