ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Луганська прогримів вибух, є загиблі (фото,відео)

|

У центрі Луганська біля будівлі облдержадміністрації прогримів вибух. За інформацією очевидців снаряд потрапив в одне з вікон установи. Зараз біля ОДА знаходяться декілька пожежних машин , МНС і швидкої допомоги, пишуть «Коментарі.Луганськ».

Озброєні люди біля будівлі просять перехожих відійти у більш безпечне місце. Горить четвертий поверх ОДА. Рятувальники за допомогою спеціальних сходів пробираються туди, щоб погасити пожежу. Користувачі соціальних мереж озвучили дві версії події.

За однією – над містом пролетів літак, який і скоїв вистріл по будівлі адміністрації. За іншою версією – терористи намагалися збити пролітаючий літак, проте потрапили по будівлі адміністрації.

Також за інформацією ГУ МВС Луганщиини, внаслідок вибуху у приміщенні Луганської ОДА загинуло щонайменше двоє людей, інформація про поранених встановлюється.

«За попередніми даними, загинуло щонайменше двоє людей. Їхні тіла знаходяться на дорозі навпроти будівлі ОДА. Інформації про поранених наразі немає, вона уточнюється. Ким були загиблі – терористами чи мирними громадянами – також не відомо» – йдеться у повідомленні.

 

Фото: Коментарі.Луганськ 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *