ОСТАННІ НОВИНИ

Сепаратисти задумали нацькувати жінок на українські військові частини

|

Терористи вирішили формувати жіночі загони для блокування українських військових частин, пише УНІАН.

Сьогодні сепаратисти під гаслом «Донбас-Росія» проводять мітинг на центральній площі Леніна в Донецьку, повідомляє кореспондент  «ОстроВа».

Тут зібралися близько тисячі осіб. Вони тримають в руках прапори терористичної організації «ДНР», триколори, прапори «Русского блока», «Народного ополчення Донбасу».

«Донбас буде тепер тільки російським», – заявляють учасники мітингу. «Донбас – Росія!» – скандують вони.

«В Одесі сподіваються на нас, що ми побудуємо свою країну і допоможемо їм, як нам допомагають брати-росіяни. Ви знаєте, що труни російських хлопців з Чечні, відправили в Росію. Нам допомогли і ми допоможемо», – заявила зі сцени представник партії «Русский блок», діяльність якої заборонена в Україні, Наталія Білоцерківська.

Виступаюча запропонувала сформувати жінок, які підуть блокувати військові частини на території Донецької області.

«Пропоную сформувати ополчення жінок, які підуть блокувати військові частини у нас. Ніхто не скаже, що стріляють у терористів, якщо підуть жінки. Ми в намети будемо записувати жінок-добровольців. Я буду особисто записувати в наметі», – заявила вона.

На площі виступив і бойовик Павло Губарєв, який вважає себе «народним губернатором», він заявив про те, що іншим областям України потрібно допомогти увійти до складу федеративної держави Новоросія».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *