ОСТАННІ НОВИНИ

Батальйон «Донбас» очікує в гості гопників зі «Сходу»

|

Великоновосілківський район Донецької області взято під контроль народним ополченням і добровольчим батальйоном територіальної оборони Донецької області “Донбас”.

Про це повідомив на своїй сторінці в соцмережі Facebook командир проукраїнського батальйону Семен Семенченко, пише УП. http://www.pravda.com.ua/news/2014/05/15/7025491/

“Великоновосілківський район Донецької області взято під контроль народним ополченням і батальйоном Донбас. За інформацією розвідки так званий батальйон “Схід” висунутий сепаратистами до нас. З нетерпінням очікуємо цю банду гопників. В місто з них ніхто не увійде”, – написав він на своїй сторінці в четвер ввечері.

Також Семенченко повідомив, що після протистояння узятий під контроль місцевий райвідділ міліції, а співробітники “після проведення профілактичної роботи” приведені до повторної присяги на вірність Україні.

“Завтра разом з народним ополченням міліція почне нести службу. Начальник міліції втік у невідомому напрямку… Збитки, понесені РВВС під час штурму, будуть компенсовані з каси батальйону”, – запевнив він.

Також, зазначає Семенченко, територію Великої Новосілки залишили місцеві депутати від Партії регіонів та “голова районної ради на прізвисько “Шира”.

“Місцевими жителями ці персонажі як активні сепаратисти оголошені в розшук. Український прапор піднятий на флагштоці біля райради, прапор ДНР пішов на онучі”, – зазначив командир батальйону.

Нагадаємо, дещо раніше  він написав, що в сторону Великої Новосілки висунулася “колонна з 30 автомашин та автобусів бойовиків ДНР”.

“Беру на себе відповідальність за вилучення зброї у Великоновосілківському РВВС і озброєнні бійців народного ополчення. Висуваємося назустріч колоні. Якщо перемога буде на нашому боці – після цього йдемо на Донецьк”, – написав Семенченко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *