ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати Львівщини з блискавичною швидкістю розглянули всі заплановані питання

|

Депутати Львівської обласної ради на диво сьогодні плідно попрацювали і розглянули порядок денний третього пленарного засідання 29 сесії обласної ради у вкрай короткий час – за дві з половиною години.

Нагадаємо, на минулій сесії 8 квітня депутати Львівської облради не могли ніяк «зібрати себе до купи», аби трохи попрацювати. Вони кілька разів йшли на перерву, насилу сформували порядок денний, після чого довго обговорювали два питання, за які так і не проголосували. Пішовши на обід, депутати так і не повернулись у сесійну залу, залишивши без уваги 31 питання.

Сьогодні ж депутати розпочали засідання із внесення змін до порядку денного, під час якого взяли десятихвилинну перерву. Спершу здалось, що вони продовжать сьогодні працювати у тому ж дусі, що й минулого разу. Однак, на диво, обранці перейшли до розгляду питань і за скороченою процедурою проголосували практично за всі питання порядку денного.

Щоправда не спромоглись ухвалити одне із головних питань – «Про виконання вимог Люстраційного комітету Майдану Львівщини щодо звільнення із займаних посад дискредитованих керівників органів державної влади Львівської області». Для підтримки цього питання депутатам забракло голосів. Загалом у сьогоднішньому порядку денному було 41 питання, які депутати з блискавичною швидкістю розглянули за дві з половиною години. При цьому їм вистачило часу послухати деяких доповідачів, а також посперечатися між собою.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *