ОСТАННІ НОВИНИ

Україна не рятує заручників, захоплених на Донбасі сепаратистами – Гриценко

|

Влада й суспільство України роблять недостатньо для звільнення заручників, захоплених сепаратистами на Донбасі, вважає Анатолій Гриценко, кандидат в Президенти України й екс-міністр оборони. Так він прокоментував претензії до влади родичів захоплених, повідомляє прес-служба політика.

«До мене вже звертаються родичі і друзі захоплених в Донецькій області, – як військових, так і цивільних активістів. Вони не відчувають жодних зусиль влади. Їх досі ніхто не інформує ні про стан заручників, ні про перебіг перемовин з терористами або спецоперацій для звільнення цих людей – навіть про те, які відомства й керівники відповідають за це питання. Родичі мусять вибивати з міліції відкриття кримінального провадження за фактом викрадень», – повідомив Анатолій Гриценко.

Звільнення захоплених, вважає Гриценко, вимагає об’єднання морально-політичних зусиль держави та всього народу.

«Весь народ України має об’єднатися навколо звільнення своїх, захоплених терористами. Передусім, звісно, влада. Більше сорока наших громадян захоплені ворожими диверсантами. Мусимо думати тільки про їх звільнення, діяти тільки для цього. На жаль, поки Україна їх не рятує. Здається, зараз цим займається лише Генсек ООН», – зазначив кандидат в Президенти Гриценко.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *