ОСТАННІ НОВИНИ

«Atlasjet Ukraine» розпочинає підкорювати Україну

|

У Львові презентували новостворену українську авіакомпанію «Атласджет Україна», яка є «дочкою» турецької компанії «Atlasjet Airlines». Освоювати ринок новий авіаперевізник почне з травня цього року. Про це повідомив генеральний директор авіакомпанії «Atlasjet Ukraine» Сергій Підгородецький.

Презентацію нової авіакомпанії провів президент «Atlasjet Airlines» Алі Мурат Ерсой.

За його словами не зважаючи на фінансову кризу та складний хід розвитку політичної ситуації в Україні, авіакомпанія виявляє тверді наміри по залученню інвестицій для організації та розвитку бізнесу.

«Аавіакомпанія «Атласджет Україна» стартує з трьох повітряних суден, однак невдовзі планується збільшення авіапарку до 10-літаків… Дуже скоро для нашого партнера «Atlasjet Ukraine» замовлять нові повітряні судна», – повідомив Мурат Ерсой.

Стало відомо також, що у разі потреби, «Atlasjet Ukraine» залучатиме повітряний флот турецьких партнерів.

«Наразі в компанії є два повітряні судна, але в травні планується прихід третього літака, а до кінця року й чергового лайнера. Але у разі потреби «Atlasjet Ukraine» може залучити повітряний флот турецьких партнерів авіакомпанії «Atlasjet», – уточнив Сергій Підгородецький.

Інвестор зауважує, що компанія «Атласджет Україна» ніколи не буде лоукст-компанією, проте ціни для пасажирів будуть максимально доступними.

«Ми надаватимемо повноцінний пакет послуг, а саме: обладнання бізнес та економ класів, безкоштовна реєстрація на авіарейси, бортове харчування, безкоштовне перевезення багажу до 40 кг, і поклажі пасажира до 10 кг», – уточнив він.

Окрім того за словами Алі Мурата Ерсоя, вони прийшли не відвойовувати ринок, а розвивати його.

«Ми прийшли в Україну не для того, щоб відібрати шматок торту від когось іншого. Ми прийшли для того, щоб «наростити» цей торт і подарувати його пасажирам… Головне для нас надавати якісні послуги і наші клієнти з’являться», – сказав Ерсой.

Тим часом за словами Сергія Підгородецького, отримання сертифікату експлуатанта з правом виконання польотів вже завершено. Зараз «Атласджет Україна» займається отриманням ліцензії на право перевезення пасажирів та вантажів, яке має завершитись впродовж 10-ти днів.

«Ми плануємо здобути ліцензії на правову діяльність, як по Україні так і закордоном. Безумовно найперше нас цікавлять внутрішні перельоти в Україні – сполучення між Львовом, Києвом, Донецьком, Одесою та Харковом та налагодження польотів із цих міст до Туреччини», – повідомив гендиректор.

Окрім того він запевняє, що їхні авіалінії відрізнятимуться розумною ціновою політикою та якістю обслуговування.

«Перельоти здійснюватимуть суднами Airbus A320. У салоні буде 156 комфорних економ місць та 8 спеціально обладнано для бізнес-класу… Цінову політику вибудовуватимуть в залежності від напрямків сполучення… Вартість на перельоти ми невдовзі опублікують в системах продажу, через Інтернет», – розповів С. Підгородецький.

Варто також додати, що в планах турецького інвестора відкриття льотної академії в Україні. Це робиться для того, щоб компанія «Atlasjet Ukraine» могла готувати власних кваліфікованих пілотів. Окрім того в турків є зацікавлення розвивати туристично-готельний бізнес в Україні.

«Ми хочемо вкладати гроші в Україну та, в її громадян», – наголосив Алі Мурат Ерсой.

Для довідки:

51% корпоративних прав «Atlasjet Ukraine» перебуває у власності українських юридичних та фізичних осіб, а 49% належить турецькій авіакомпанії «Atlasjet Airlines».

Місцем базування авіаперевізника став Міжнародний аеропорт «Львів» та аеропорт «Бориспіль».

Фото: Spotters.net.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *