ОСТАННІ НОВИНИ

У Донецьку суд відпустив 4 затриманих за масові заворушення із вбивством

|

Суд в Донецьку відпустив «під особисте зобов`язання» чотирьох затриманих у зв`язку з масовими заворушеннями 13 березня, в результаті яких загинув учасник мітингу «За єдину Україну». Про це УНН повідомили у прес-службі Донецького міськуправління міліції в неділю.

Міліція м. Донецька продовжує розслідування за фактами правопорушень у зв`язку з подіями 13 березня 2014 р. Вчора доВорошиловського райвідділу міліції були доставлені 4 особи. Вони були опитані, їм було повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень.

Для ухвалення рішення про запобіжний захід громадяни були доставлені до районного суду.

Судом було прийнято рішення, не пов`язане з позбавленням волі, у зв`язку з чим вони були відпущені під особисте зобов`язання.

Нагадаємо, на площі Леніна в Донецьку одночасно проходили дві акції – проросійська і акція під назвою “За єдину Україну”.

Зіткнення почалися відразу після завершення мітингу за єдність країни. Проросійська гопота била, калічила та кидала в людей травматичні предмети. Одна людина загинула, від ножового поранення, 26 осіб звернулися за медичною допомогою. Найстаршому з постраждалих виповнилося 57 років, наймолодшому – 19 років.

Фото: Українська правда 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *