ОСТАННІ НОВИНИ

Нардепи Львівщини вимагають звільнення дискредитованих чиновників

|

Міжфракційне депутатське об’єднання «Львівщина» звернулось до керівництва країни із закликом притягнути до відповідальності причетних до злочинів проти громадян України та з вимогою негайно звільнити усіх дискредитованих керівників державних структур у Львівській області.

Заяву подаємо повністю:

«Протягом останніх років в Україні рівень корупції, казнокрадства, відчуття безвідповідальності та безкарності влади на всіх рівнях довели державу до економічного краху та соціального занепаду. Правоохоронна та судова гілки влади мають критично низький рівень довіри у населення – менше 1%. Суди, міліція та прокуратура своїми незаконними та злочинними діями дискредитували себе як правозахисні органи влади. Разом з тим тотальна корупція розрослась і в інших контролюючих та дозвільних структурах влади.

Тому очевидним є той факт, що головна вимога Майдану до сьогоднішньої влади та органів місцевого самоврядування – люстрація та очищення органів державної влади від корупціонерів. Цілком зрозумілим є обурення та протести громадськості проти призначення нових керівників, яких вже багато років звинувачують у хабарництві.

Ми, народні депутати з Міжфракційного депутатського об’єднання «Львівщина», закликаємо владу відповідально та відкрито підходити до нових кадрових призначень. Особливо це стосується судової, правоохоронної та контролюючої систем. Ключові кадрові призначення повинні проходити за умови обов’язкового громадського обговорення.

Закликаємо притягнути до відповідальності причетних до злочинів режиму Януковича проти громадян України та держави. Окрім того, вимагаємо негайно звільнити усіх дискредитованих керівників державних структур у Львівській області».

Заяву підписали народні депутати України, члени міжфракційного депутатського об’єднання «Львівщина»:  Михайло БЛАВАЦЬКИЙ, Ігор ВАСЮНИК, Юрій МИХАЛЬЧИШИН, Василь ПАЗИНЯК, Степан КУРПІЛЬ, Роман ІЛИК, Ярослав ГІНКА, Ярослав ДУБНЕВИЧ, Тетяна СЛЮЗ, Олег КАНІВЕЦЬ, Лідія КОТЕЛЯК, Михайло ХМІЛЬ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *