ОСТАННІ НОВИНИ

«Батьківщина» хоче перенести президентські вибори на осінь?

|

Парламентська фракція “Батьківщина” розглядає можливість перенесення виборів Президента з 25-го травня на іншу дату. Про це УНН повідомило поінформоване джерело з оточення керівництва партією.

За словами співрозмовника агентства, не виключено, що вже цього тижня може з’явитися постанова про перенесення виборів Президента на кінець 2014 року.

Крім того, співрозмовник зауважив, що не виключено також проведення позачергових парламентських виборів.

“Щодо термінових перевиборів до парламенту «Батьківщиною» ведуться перемовини як з Партією регіонів, так і з комуністами”, – зазначив він, не виключивши, що «подібний політичний сценарій може цілком влаштовувати Юлію Тимошенко».

УНН поки що не вдалося офіційно підтвердити чи спростувати цю інформацію у керівництва партії “Батьківщина”.

Нагадаємо, 25 лютого нинішнього року в Україні стартувала виборча кампанія з дострокових президентських виборів, запланованих на 25 травня.

4 квітня – останній термін подачі документів у Центральну виборчу комісію для реєстрації кандидатів у президенти.

Окружні комісії у свою чергу мають до 4 квітня створити дільничні виборчі дільниці, і до 21 квітня – дільничні виборчі комісії.

Як відомо, Верховна Рада 22 лютого ухвалила постанову про проведення дострокових президентських виборів 25 травня, адже Віктор Янукович уранці того дня зник у результаті майже тримісячних масових акцій протесту по всій Україні.

24 лютого Верховна Рада внесла зміни в держбюджет, виділивши на проведення виборів 1,965 млрд грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *