ОСТАННІ НОВИНИ

Підприємці «Привокзального» звернулися до Садового: «Цей хаос призведе до зупинки ринку!»

|

Торговці ринку «Привокзальний» звернулися із відкритим листом до міської влади. Люди занепокоєні рейдерським захопленням адміністративного приміщення ринку, яке відбулося 26 лютого цього року. Торговці кажуть, що призвело до колапсу та дестабілізації роботи «Привокзального».

Самопроголошена нова адміністрація, яка утворилася після захоплення ринку, не має жодної юридичної сили, зазначають підприємці. Відтак, ці люди не можуть навіть заплатити за комунальні послуги, електроенергію. Відімкнення ринку від водопостачання, каналізації та електроенергії призведе до колапсу.

«Фактично ми опинилися в заручникахданогоконфлікту, і в нас є серйозніпідставипобоюватись, щонаступнимкрокомцихосібможе бути позбавлення нас можливості нормально вести діяльність на території Привокзального ринку, або ж взагаліпозбавлення нас права власності на наше майно у спосіб, який вони намагаютьсяцезробити по відношенню до Товариства. Це жстосується й збереженнятоварів та майна, якізнаходяться в наших павільйонах та магазинах, оскільки на сьогоднішній момент охорона Ринку відсутня, а в той же час на території Ринку і в день, і в ночіпостійнознаходитьсягрупаневідомих людей, які не несутьніякоївідповідальності за збереженнянашого майна», – йдеться у зверненні.

Під зверненням підписалося 111 підприємців ринку.

Власник ринку «Привокзальний» Андрій Каменівськийна зборах із підприємцями у Франківській райадміністрації пообіцяв, що він «готовий замінити адміністрацію Товариства, та  провести зустрічі зі всіма незадоволеними підприємцями з метою вирішення їхніх претензій та вирішення даного конфлікту виключно у правовій площині».Однак, захопники далі дестабілізують ситуацію на ринку, і жодних домовленостей не дотримуються.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *