ОСТАННІ НОВИНИ

Євросоюз готовий внадати Україні кредит у € 6 млрд

|

Європейський союз готовий виділити Україні €6 млрд допомоги у вигляді позики за вигідними процентними ставками  

Про це йдеться в повідомленні прес-служби уряду з посиланням на голову комісії у закордонних справах парламенту Франції Елізабет Гігу, передають«Українські новини».

«Ті пропозиції, які вже сьогодні озвучувалися, зокрема – позика в сумі понад 6 млрд євро з боку Європейського Союзу за вигідними процентними ставками і допомога з боку МВФ на підтримку платіжного балансу, – вже найближчим часом дозволять збалансувати економічну ситуацію в Україні», – сказала Гігу в ході зустрічі делегації національних зборів Франції з міністром Кабінету Міністрів Остапом Семераком.

У свою чергу Семерак зазначив, що Україна розраховує на експертну допомогу Франції для реалізації конкретних проектів у рамках продовження в Україні внутрішніх реформ.

Зокрема, він повідомив, що уряд прийняв рішення про запрошення експертів, які могли б працювати радниками в міністерствах.

Як повідомляли «Коментарі», сьогодні представники Міжнародного валютного фонду прибули в Україну для збору інформації для розробки програми щодо підтримки України.

Фото: shutterstock

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *