ОСТАННІ НОВИНИ

95 людей загинуло за час протестів в Україні – МОЗ

|

За час протестів в Україні вже загинуло 95 людей. Про це повідомляє прес-служба МОЗ України.

Станом на 06.00 год. 03 березня 2014 року з 10.20 год 18 лютого з місця загострення сутичок у центрі міста Києва до бригад екстреної медичної допомоги та закладів охорони здоров’я міста Києва за медичною допомогою звернулися 984 постраждалі, 646 з них госпіталізовано.

На лікуванні в закладах охорони здоров’я м. Києва знаходиться 245 осіб.

За оперативною інформацією за медичною допомогою до бригад екстреної медичної допомоги звернулося 26 осіб, 15 з них госпіталізовано, одна особа померла.

Згідно з оперативними даними з 30 листопада 2013р. загинуло чи померло після протистоянь 95 осіб.

У регіонах країни серед учасників акцій громадянського протистояння зафіксовано 6 летальних випадків: 2 – в АР Крим, 2 – в Хмельницькій області, 2 – у Черкаській області.

Щодо летального випадку, зафіксованого на Майдані Незалежності, Департамент охорони здоров’я Київської міської державної адміністрації інформує: 02 березня 2014 року о 14.15 до бригади Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва, яка перебувала на чергуванні по вул. Хрещатик біля Головпоштампту, звернулись громадяни, з проханням підійти до людини, яка втратила свідомість та знаходиться за сценою “Майдану”. Прибувши на місце, медичні працівники бригади побачили непритомного чоловіка з ознаками агонального дихання. Негайно було розпочато реанімаційні заходи. Громадянина було перенесено в машину швидкої допомоги. О 15 год. 38 хв. бригада повідомила старшого лікаря про біологічну смерть чоловіка – жителя міста Вишневе Києво-Святошинського району Київської області, 1960 р.н. Видимих травм та зовнішніх ознак насильницької смерті при огляді не виявлено.

Інформацію щодо стану госпіталізованих і загиблих їх близькі та рідні можуть дізнатися за телефоном гарячої лінії у м. Києві: 15-03.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *