ОСТАННІ НОВИНИ

У Києві розстріляли патруль ДАІ

|

Другого березня, близько 2-ї години ночі, на стаціонарному посту «Биківня»,  невідомі в упор розстріляли патруль ДАІ. Загинуло троє інспекторів Державтоінспекції. Про це повідомляє прес-служба МВС України.

За попередньої інформацією троє злочинців на посту ДПС ДАІ, відкрили вогонь з автоматичної вогнепальної зброї на ураження. Працівники ДАІ загинули на місці. Злочинці, забравши зброю, на автомобілі «ДЕУ Ланос» зникли в напрямку Броварів.

Водій автомобіля, який став випадковим свідком події передав патрулю Державтоінспекції Дніпровського району столиці дані на авто та вказав, що в ньому знаходяться нападники. Усі наряди ДПС ДАІ були орієнтовані на розшук злочинців. Через деякий часнаряд ДАІ побачив авто злочинців та розпочав переслідування. Під час переслідування працівниками ДАІ була застосована зброя. При повороті в бік села Зазим’я, переслідувана автівка з’їхала у кювет, з неї вибігли троє невідомих, яким вдалося втекти в ліс.

Під час огляду «Ланоса» були виявлені два пістолета та викрадені номерні знаки.

Інформацію про подію внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальне провадження за ст. 115 КК України.

Державтоінспекція України звертається до громадян, із закликом про сприяння правоохоронцям у пошуках злочинців. Якщо ви маєте будь-яку інформацію про скоєний злочин, телефонуйте до чергової частини ДАІ (044) 272-36-60 або на лінію «102». 

Фото: ЛБ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *