ОСТАННІ НОВИНИ

Янукович попросив вибачення в українців

|

Екс-президент України Віктор Янукович попросив вибачення в українського народу за ті жертви, які були допущені під час сутичок у Києві

Як повідомляють «Коментарі», про це Янукович заявив сьогодні на прес-конференції в Ростові.

«Я хочу звернутися до українського народу. Я хочу попросити пробачення в тих, хто постраждав і страждає. Я все, що зможу зробити, буду робити до кінця свого життя», – сказав він, звертаючись до народу.

Янукович також додав, що якби зараз був в Україні, то прийшов би і вклонився тим, хто загинув і їхнім сім´ям, незалежно від того, по який бік барикад вони стояли. «Для мене завжди були дорогі життя тих людей, які пішли», – зазначив екс-президент.

У той же час, він звернувся до представників «так званої влади» і закликав їх схаменутися. «Схаменіться і припиніть це беззаконня. Будете за це нести відповідальність», – закликав Янукович.

Нагадаємо, сьогодні в Ростові-на-Дону Віктор Янукович провів прес-коеференцию.

Раніше стало відомо про те, що 27 лютого близько 22:00 літак Віктора Януковича у супроводі винищувачів приземлився на території військового аеродрому в Ростові-на-Дону. У четвер Віктор Янукович випустив заяву, в якій вказав, що як і раніше вважає себе «законним главою української держави», а дії Верховної Ради України розцінює як «незаконні». 

Фото: стоп-кадр з прямої трансляції 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *