ОСТАННІ НОВИНИ

Проти Януковича з сином розпочато розслідування у Женеві

|

У Женеві розпочато розслідування відносно колишнього президента України Віктора Януковича та його старшого сина Олександра. Про це повідомляє «Лента.ру», посилаючись на AFP.

Як стало відомо, їх підозрюють у відмиванні грошей. За даними AFP, підлягають заморожуванню активи приблизно 20 представників України, включаючи Віктора Януковича і його сина, а також деяких колишніх міністрів. Зазначимо, раніше уряд Швейцарії прийняв рішення, що якщо на території країни будуть виявлені якісь активи, пов´язані з відстороненим президентом України, то вони будуть заморожені.

У Швейцарії, за даними «Української правди», була відкрита, зокрема компанія старшого сина президента Олександром Януковичем MAKO Holding, через яку він здійснював торгівлю вугіллям. Нагадаємо, 22-го лютого Верховна Рада прийняла постанову про самоусунення президента України Віктора Януковича від виконання конституційних обов´язків, передала повноваження президента України спікеру Олександру Турчинову і призначила дострокові вибори президента на 25 травня 2014 року. Президент Віктор Янукович втік з Києва і був оголошений в розшук.

На нього покладено вина за загибель учасників протестних акцій у Києві. Як повідомляли «Коментарі», сьогодні Янукович проведе прес-конференцію в Ростові-на-Дону.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *