ОСТАННІ НОВИНИ

Росія не припиняє військове вторгнення в Україну – ЗМІ

|

Озброєні військові заблокували роботу державного підприємства, яке забезпечує авіаційну навігацію над територією півострова, пише УНІАН.

На вході до адміністративних приміщень аеропорту Сімферополя розташувалися 10-15 російських військових у масках і касках з автоматичною зброєю. Про це кореспондент Радіо Свобода повідомляє з аеропорту.

Також військові є на стоянці біля старого терміналу. Там же розташувалися представники так званої «самооборони» з георгіївськими стрічками. Військові на контакт не йдуть, вони встановили залізні бар’єри і рекомендують за них не заходити.

Озброєні військові заблокували роботу державного підприємства «Кримаерорух», яке забезпечує авіаційну навігацію над територією півострова.

З військових джерел кореспонденту видання стало відомо, що аеропорт блокують не військовослужбовці Чорноморського флоту, а бійці спецпідрозділів Головного розвідувального управління Збройних сил Російської Федерації, які прибули до Криму з території Росії. Їхній літак приземлився на військовому аеродромі Чорноморського флоту в селищі Гвардійське.

Також відомо, що у Севастополі вранці 28 лютого приземлилися 8 військових вертольотів з Анапи, повідомляє ZN.ua з посиланням на джерело.

Джерело не виключило, що на одному з них у місто міг прибути президент-утікач Віктор Янукович.

Лідер Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров підтвердив інформацію про прибуття в Крим восьми російських вертольотів. За словами Чубарова, інформація про перебування на борту одного з вертольотів Януковича поки не підтверджена і на даний момент перевіряється.

Сьогодні міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив про захоплення російськими військовими аеропортів Сімферополя і Севастополя (Бельбек). Він назвав це актом агресії і військового вторгнення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *