ОСТАННІ НОВИНИ

Майже всі пацієнти з Майдану з вогнепальними ушкодженнями різних частин тіла – Зуб

|

Від грудня 2013 року і досі медичні заклади міста працюють в посиленому режимі. Медики Львова щоденно надають допомогу постраждалим на Майдані у Києві. Про це під час брифінгу повідомив начальник управління охорони здоров’я міста Володимир Зуб, інформує прес-служба ЛМР.

«Пацієнти, постраждалі на Майдані, продовжують поступати. Сьогодні ми офіційно зареєстрували, що в заклади охорони здоров`я, які підпорядковані управлінню охорони здоров`я ЛМР, звернулось 138 осіб постраждалих під час останніх подій. З них  госпіталізовано 86 осіб, з яких виписано 31 особу. На сьогодні на стаціонарному лікуванні в Лікарні швидкої медичної допомоги та 8-й міській лікарні перебувають 55 осіб. Майже всі вони з вогнепальними ушкодженнями різних частин тіла (рук, ніг, голови). Стан усіх пацієнтів стабілізований. Більшість з них мають середню важкість, декілька осіб – у важкому стані.

Також хотів би зазначити, що багато людей отримало медикаментозну допомогу від фізичних та юридичних осіб. Всім їм ми дуже вдячні за небайдужість та бажання допомогти. Багато нам допомагають й іноземні партнери. Зокрема зараз ми очікуємо прибуття гуманітарної допомоги з міста Любліна. У Лікарні швидкої медичної допомогти ми це все розподіляємо і скеровуємо для допомоги пацієнтам», – повідомив Володимир Зуб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *