ОСТАННІ НОВИНИ

Втікача Януковича обурює, що міністрів узгоджує народ

|

Віктор Янукович назвав рішення Верховної ради України нелегітимними і заявив про намір до кінця боротися за виконання компромісних домовленостей щодо виведення країни з політичної кризи.

При цьому він зазначив, що на південному сході України і в Криму не сприймають безвладдя, коли керівники міністерств обираються натовпом на площі.

“На жаль, все, що відбувається зараз у Верховній Раді України, не має легітимного характеру. Рішення, які приймаються парламентом у відсутності багатьох членів фракції Партії регіонів, інших фракцій, які побоюються за свою безпеку, а деякі були піддані фізичному насильству і вимушені покинути територію України, є незаконними”, – йдеться у зверненні Віктора Януковича до українського народу, який надійшов РИА Новости.

“Переконаний, що в цих умовах всі прийняті рішення вже незабаром доведуть свою неефективність і не будуть виконані. В цій ситуації офіційно заявляю про свою рішучість до кінця боротися за виконання найважливіших компромісних домовленостей щодо виходу України з глибокої політичної кризи. Закликаю негайно повернути ситуацію в нашій країні в конституційне поле. Зараз стає очевидним, що народ на південному сході України і в Криму не сприймає безвладдя і фактичний беззаконня в країні, коли керівники міністерств обирають натовпом на площі”, – додав Янукович.

Нагадаємо, що колишній Президент України, після масового вбивства людей у Києві, втік у невідомому напрямку. Достеменне місце перебування Януковича досі не відоме. Його оголошено в міжнародний розшук. 

УНІАН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *