ОСТАННІ НОВИНИ

У Партії регіонів визначилися, кого хочуть висунути в президенти

|

Партія регіонів готується до проведення з´їзду, на якому буде висунутий кандидат у президенти. У зв´язку з цим у партії обговорюються три кандидатури – Сергій Тігіпко, Олександр Єфремов і Нестор Шуфрич. З них Сергій Тігіпко – найбільш імовірна. Про це LB.ua стало відомо із власних джерел у Партії регіонів.

При цьому вирішено, що офіційно, до моменту з´їзду, оголошувати про це не будуть. Сам з´їзд відбудеться не в суботу, як очікувалося раніше, а швидше за все на наступному тижні – точна дата ще уточнюється.

Збиратися «регіонали» планують в Донецьку, оскільки побоюються, що в Києві провести з´їзд їм не дадуть.

Одне з важливих завдань з´їзду – вибори нового керівника партії. Як відомо, зараз Віктор Янукович є почесним лідером ПР, а Микола Азаров номінальним керівником.

«Азарова на з´їзді, швидше за все не буде. Принаймні, сам він такого бажання не висловлював. Отже, ми почнемо роботу з ініціювання позбавлення Віктора Януковича статусу почесного керівника ПР, а Миколи Азарова – номінального лідера. Як це буде юридично обґрунтовано, наразі ще уточнюється. Але, попередньо, в нашому Статуті перешкод цьому немає», – заявило джерело.

Як повідомляли «Коментарі», 25 лютого, в Україні стартувала виборча кампанія з дострокових виборів президента. Також сьогодні розпочинається висування кандидатів у президенти.

Нагадаємо, 22 лютого Верховна Рада прийняла постанову про самоусунення президента України Віктора Януковича від виконання конституційних обов´язків і призначила дострокові вибори президента на 25 травня 2014 року.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *