ОСТАННІ НОВИНИ

Булатов погодився очолити Міністерство молоді та спорту

|

Лідер Автомайдану Дмитро Булатов погодився очолити Міністерство молоді та спорту у новому уряді. Про це він сказав, виходячи з будівлі ВР, передає УНН.

“Так, я погодився”, – зазначив Д.Булатов, відподаючи на запитання, чи погодився він очолити Міністерство молоді та спорту у новому уряді.

Як відомо, Дмитро Булатов український громадський активіст, лідер Автомайдану, зник 22 січня, а 30 січня його викинули у лісосмузі поблизу села Вишеньки, Бориспільського району, де він звернувся до місцевого жителя і повідомив рідним, де знаходиться. Потім був госпіталізований в київську лікарню. Столична міліція відкрила кримінальне провадження за фактом незаконного позбавлення волі активіста. Наразі Булатов перебуває в Литві.

Зазначимо також, раніше було оприлюднене інформацію про те, що 24 січня була зафіксована оплата Дмитром Булатовим скачування музики з сервісу ITunes. У той же час сам Булатов стверджує, що з 22 по 30 січня він перебував у руках викрадачів, які його жорстоко катували.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що ВО “Батьківщина” виступає за те, щоб до складу нового уряду увійшли активісти з Майдану.

Як відомо, голова Верховної Ради Олександр Турчинов заявив, що Верховна Рада 27 лютого має призначити склад нового Кабінету міністрів.

Додамо також, сьогодні о 17.00 відбудеться засідання Ради Майдану, а о 19.00 на сцені Майдану буде презентовано новий уряд.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *