ОСТАННІ НОВИНИ

Кремль збирає найманців для контрпропаганди та організації масових акцій в Україні

|

Близький до владної “Єдиної Росії” консультант Кремля Дмитро Орлов в терміновому порядку шукає агентів з контрпропаганди та організації масових акцій в Україні. Про це він написав у своєму Facebook.

Кремлівському консультанту потрібні політологи-фахівці з аналізу еліт, райтери; фахівці з контрпропаганди та організації масових акцій.

Шукає Орлов також фахівців з агітаційним мережам і польової роботі, юристів і дизайнерів.

Водночас, кремлівського спеца цікавлять тільки мешкав в Україні або працював тривалий час не пізніше 2010 року.

ахівець з державного PR, політолог, політтехнолог Орлов близький до Кремля.

Він прославився роботою на “Єдину Росію” і Путіна, зокрема він є автором концепції “нової більшості” Путіна в 2005 році, терміну “енергетична наддержава” і доповіді “Нафта в обмін на демократію”.

Як повідомлялось, 26 лютого голова комітету Держдуми у справах СНД Лєонід Слуцкій, виступаючи в нижній палаті російського парламенту за результатами поїздки до Криму, заявив, що Янукович, хоч і “злочинно бездіяльний”, але чинний президент України.

Нагадаємо, МЗС України вважає, що заяви зовнішньополітичного відомства РФ про ситуацію в Україні “упереджені та не відповідають дійсності”

«Твердження, що містяться у Заяві МЗС РФ щодо загроз громадянським правам, зокрема, представників національних меншин та релігійних конфесій є неправдивими і не спираються на доведені факти. Цілком упередженими і не відповідними дійсності є звинувачення щодо “терористичних методів придушення незгодних” та поширення “неонацистської ідеології” з боку політичних сил, що здобули підтримку більшості громадян на парламентських виборах 2012 року і нині перебирають на себе відповідальність за ситуацію в країні», – йдеться у документі.

Українська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *