ОСТАННІ НОВИНИ

У компанії Ахметова готові працювати з новою владою

|

Багатотисячний колектив Групи СКМ разом з усією країною сумує за загиблими і висловлюємо глибоке співчуття їхнім рідним і близьким. Про це йдеться у заяві, оприлюдненій на офіційному сайті СКМ

Публікуємо повний текст заяви.

«Події останніх трьох місяців стали найтрагічнішою сторінкою історії України.

Ми – це 300 тисяч працівників Групи СКМ. Принципами нашої роботи завжди були та залишаються професіоналізм, прозорість і відданість демократичним цінностям. Ми хочемо жити та працювати в сильній, незалежній, єдиній Україні, із сильною економікою.

У нашій країні вже розпочалися політичні перетворення, призначено дострокові президентські вибори. Ці зміни відбуваються в умовах складної економічної ситуації. Найближчим часом від стабільності економіки України буде буквально залежати її майбутнє.

Наші підприємства працювали, незважаючи на політичну кризу в країні. Що ми можемо, повинні й будемо робити для України саме сьогодні? Насамперед – виконувати свої зобов`язання перед суспільством: забезпечувати стабільну роботу підприємств, сплату податків до бюджетів усіх рівнів, своєчасну виплату зарплат співробітникам. Це допоможе країні пройти через період політичної нестабільності та переналаштування всіх гілок влади, а державі – виконувати соціальні зобов`язання перед громадянами. Це допоможе Україні рухатися вперед, допоможе всім нам реалізувати її потенціал в сучасному світі.

Ми віримо: потенціал України величезний. Ми, як усі українці, прагнемо до створення нової країни. У якій буде встановлено демократію і верховенство права, що забезпечують захист власності, вільну конкуренцію і соціальний захист.

Для цього необхідні: реформи, впровадження ефективних механізмів державного управління, істотне розширення повноважень місцевих органів управління, підвищення прозорості та підзвітності влади громадянському суспільству.

Компанія СКМ готова до впровадження нової системи координат і до роботи в ній. Ми будемо сприяти всіма доступними способами досягненню визначених цілей заради процвітання України».

Заяву від імені колективу Групи СКМ підписав генеральний директор Олег Попов.

Як повідомлялося, 18 лютого бізнесмен Рінат Ахметов заявив, що “немає таких обставин, які виправдовують застосування сили щодо мирного населення”. 

Тиждень.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *