ОСТАННІ НОВИНИ

Дизайнер і психолог проаналізували палаци Януковича і Пшонки

|

Дизайнер і психолог дійшли висновку, що екс-генпрокурор Віктор Пшонка наслідував королівські сім´ї, а екс-президенту Віктору Януковичу не вистачало любові, повідомляє ТСН.

Дизайнер інтер´єрів Наталія назвала стиль оздоблення будинків екс-чиновників «типовим пострадянським».

На її думку, скромним в будинку Януковича є оздоблення лазні.

«Нічого такого вражаючого уяву з точки зору багатства і розкоші я не бачу», – зазначила дизайнер.

Проаналізувавши оздоблення будинку екс-генпрокурора, дизайнер дійшла висновку, що «відчувається перебір з текстилем і з золотими предметами».

Експерт також сказала, що ідею прикрасити в´їзд в будинок власними ініціалами Пшонка, судячи з усього, запозичив у середньовічних правителів. Дизайнер була здивована великою кількістю портретів власника будинку.

«Мені незрозуміло, що може змусити людину себе малювати в різних образах», – сказала вона. Психологи кажуть, що нарцисизм, любов до розкоші та бажання до самотності – це ознаки серйозних душевних проблем. «Ця людина убезпечила себе від світу і дуже далеко пішла від реальності», – сказала психолог Ольга Крижанівська.

За її словами, люди, які закриваються від усіх за численною охороною, оточують себе не близькими людьми, а маєтками, квартирами і будинками – глибоко нещасні і страждають від нестачі любові.

Нагадаємо, що активісти взяли під контроль резиденції екс-президента Віктора Януковича та екс-генпрокурора Віктора Пшонки. Будинки колишніх чиновників шокували людей своєю надмірною розкішшю.

Фото: Євген Шубик

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *