ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура оголосила губернатора в розшук

|

Прокуратура відкрила кримінальне провадження проти голови Черкаської обласної державної адміністрації Сергія Тулуба за фактом заволодіння держмайном в особливо великих розмірах, він оголошений в розшук. Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Черкаської області, повідомляє РБК-Україна..

“Відкрито кримінальне провадження за фактом заволодіння державними коштами в особливо великих розмірах, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.5 ст.191 КК України (привласнення державного майна в особливо великих розмірах)”, – йдеться в повідомленні.

В рамках розслідування зазначеного кримінального провадження прокурором області Тулубу повідомлено про підозру.

“Підозрюваний оголошений у розшук, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Враховуючи, що зазначена особа є депутатом обласної ради, про зазначений факт проінформована Черкаська обласна рада”, – додали у прес-службі.

Крім того, прокуратура області зареєструвала і розслідує кримінальну справу за фактами зловживання та заволодіння посадовими особами Черкаської ОДА державними коштами при проведенні тендерних закупівель з будівництва об`єктів соціальної та медичної інфраструктури на загальну суму понад 135 млн грн.

Зазначимо, що за відставку Тулуба активісти Майдану виступили наприкінці січня ц.р. Так, у Черкасах під час мітингу на Соборній площі більше тисячі активістів вимагали складання повноважень головою Черкаської ОДА.

Раніше Тулуб висловив підтримку тодішньому Президентові Віктору Януковичу щодо загальноукраїнського діалогу для вирішення суспільно-політичного конфлікту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *