ОСТАННІ НОВИНИ

Тимошенко наполягає на формуванні уряду з героїв Майдану

|

Юлія Тимошенко наполягає на формуванні нового уряду з представників громадянського суспільства. Про це йдеться у її заяві, розповсюдженій сьогодні, інформує прес-служба партії.

Тимошенко наполягає, щоб в уряд взяли людей з Майдану.

«Наполягаю, щоб новий уряд був сформований з представників громадянського суспільства, які вибороли перемогу над кривавим режимом», – зазначається у заяві.

Юлія Тимошенко вважає неприпустимими будь-які розмови про те, що начебто на Майдані немає професійних людей, готових повести країну вперед.

«Революція була зроблена найінтелектуальнішою частиною суспільства. Люди з вищою освітою, люди, які вільно розмовляють кількома іноземними мовами вистояли під кийками і кулями бандитів Януковича», – говориться у заяві.

«Партія «Батьківщина» і я особисто будемо наполягати на тому, щоб всі герої Майдану, зайшли своє місце у виконавчій владі. На цю хвилину я озвучила свої пропозиції лідерам опозиції. Але, оскільки представники Майдану поки не дали своєї згоди, не хочу називати їхні прізвища. Мова йде про людей, які з перших днів столи на захист країни і вклад яких у перемогу є беззаперечним і очевидним. Це авторитетні лідери Майдану, яких знає і підтримає вся країна», – зазначається у заяві Юлії Тимошенко.

Фото: PHL 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *