ОСТАННІ НОВИНИ

Томенко: Ідея єдиного кандидата від опозиції – неактуальна

|

Народний депутат Микола Томенко заявив, що за теперішньої ситуації цілком очевидно, що ідея одного кандидата від опозиції повинна залишитись в історії, оскільки вона виникала як ідея боротьби проти використання адмінресурсу, можливих фальсифікацій, тиску режиму Януковича і спроби “завести” до у другий тур виборів найзручнішого для нього кандидата. Про це УНН повідомили у прес-службі нардепа.

“На сьогодні ситуація складається в такий спосіб, що виникає спокуса до початку президентської кампанії „призначити“ в кандидати у президенти або людину, якій симпатизує якась громадська організація з Майдану, або людину, яка може знайти погодження серед опозиції. Нагадаю, що президентські вибори — це поодинока можливість запитати в українського народу про те, як він бачить систему управління. Тому спроба приватизувати право визначати єдиного кандидата в президента тепер неактуальна, небезпечна і шкідлива”, — вважає народний депутат.

Він наголосив, що за сьогоднішніх обставин в усіх кандидатів (“старого”, “середнього” і “нового” покоління) є можливість взяти участь в президентській виборчій кампанії, а в українців — у першому турі провести, як зараз модно казати, народний праймеріз — вибрати двох кандидатів до другого туру. І вже у другому турі — визначити ту людину, яка стане Президентом України.

“Отож ще раз підкреслюю, що нині цілком природно і нормально буде участь великої кількості людей в президентській виборчій кампанії”, — зазначив Микола Томенко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *