ОСТАННІ НОВИНИ

Кернес повернувся до Харкова і відразу пішов на антимайдан

|

Мер Харкова Геннадій Кернес повернувся в Україну.

Про це повідомляють блогери та журналісти у Twitter, які очікували на його прибуття в аеропорту “Харків”, анонсоване прес-службою мера.

“Я прилетів з Женеви, у мене на вихідних там була ділова зустріч”, – заявив Кернес біля аеропорту.

Також він зазначив, що перед тим, як відвідати Женеву, був у Росії, але не уточнив, в якому саме місті.

За словами мера Харкова, “ніякого сепаратизму чи федералізму у мене і в думках ніколи не було” і додав: “Готовий відповісти за усі свої слова та вчинки”.

Також Кернес заявив, що не планує залишати Україну і додав, що: губернатор Добкін 24 лютого вийде на роботу: “Не треба спекуляцій”.

За його словами, те, що стосується президента Януковича – “вже історія”.

“Переможців не судять, але переможцем буде той, хто зможе зробити ворогів друзями”, – додав Кернес, маючи на увазі можливе співробітництво з новою владою.

“Сьогодні вже формується нова влада, є міністри, голова ВР, будемо працювати. А от лозунгів не треба”, – додав він.

Пізніше Кернес відвідав площу біля пам`ятника Леніну , де виступив серед своїх прихильників і закликав Евромайдан до “миру і дружби”.

“Давайте будемо розумнішими, давайте будемо добрішими по відношенню до цих молодих хлопців, які сховали свої обличчя за масками, напевно випили багато якогось напою, і не розуміють, що вони роблять”, – зазначив він.

“Бо я не розумію, навіщо і заради чого вони стрясають це повітря, що і навіщо вони блокують. Ми зуміємо захистити свої цінності, повірте мені, але зараз не місце і не час. Зараз там нема з ким ламати списи, там стоять молоді хлопці, Не потрібно нагнітати конфлікт”, – звернувся Кернес до своїх прихильників.

У свою чергу активісти Євромайдану, побачивши Кернеса, почали скандувати “Гепу на нари!”, а той закликав “припинити дестабілізувати ситуацію”. 

Перед прильотом Кернеса усіх, хто очікував на його приліт, вигнали з VIP-терміналу аеропорту “Харків”, заявивши, що “авіаційна безпека закриває будівлю”.

Між тим 23 лютого у Харкові пройшла панахида за загиблим у Києві активістом Євгеном Котляром.

Бійці харківського Євромайдану охороняли мітинг.

 

Українська правда 

Фото з Twitter MaloverjanBBC

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *